szlogen  
   

A különböző termékfejlesztő és gyártó cégek legtöbbször a már folyamatban lévő termékfejlesztés valamely szakaszában fordulnak hozzánk, hogy a termékük a piacon való jobb érvényesülés érdekében a fogyasztók számára vonzó külső megjelenést kapjon.

Ha ez az igény a műszaki fejlesztés végső szakaszában merül fel, akkor cégünkre mindössze a „styling” feladatköre marad, vagyis a szinte teljesen kész állapotban lévő műszaki tartalmat kell a lehetőségekhez mérten legjobb külső megjelenéssel felruházni.

Ideális esetben, designerként már a fejlesztés korai szakaszában bekapcsolódunk a munkába, és ilyenkor az esztétikai szempontok határozottabb érvényesítése mellett lehetőségünk van bekapcsolódni a termék használhatóságának, ergonómiai kialakításának fejlesztésébe, vagy részt venni a termék értékesítését segítő reklám és marketingtevékenység előkészítésében.

A bonyolult műszaki tartalommal rendelkező, sorozatgyártásra tervezett termékek fejlesztési ideje több évig is eltarthat, és különböző területeken dolgozó szakemberek együttműködését követeli meg. Ebben a komplex folyamatban a hatékony együttműködés érdekében formatervező csapatunk maximálisan törekszik megismerni az adott gyártási technológiát, valamint kapcsolódni a műszaki fejlesztésben és a marketing területen dolgozó szakemberekhez.

 

Referenciáink:

Bitel
Dokusoft
Laing
Luxart
Milesi
Nautic Boat
NSZFI
Suretorque
Szépművészeti Múzeum