szlogen  
   

Ismerje meg szolgáltatásainkat! Miben segíthetünk?

Integrált design szolgáltatások

A formatervezés és gyártás előkészítés mellett másban is segíthetjük, kiegészíthetjük megrendelőink munkáját. A termék piacra juttatása nagy megmérettetés, ezért a termékfejlesztési folyamat során több ponton is szükség van design és marketing szemléletű gondolkodásra. Bemutatjuk , hogy mi mindenben számíthat ránk, íme: 

Formatervezés, termékfejlesztés

  • A tervezés előkészítési szakaszában

    Ez az alapkőletétel, de több mint egy szimbólum: a célcsoport meghatározása, a piaci igények felmérése, a konkurencia termékeinek elemzése és a pozicionálás. Ezek az információk nélkülözhetetlenek a formatervezési folyamat fő irányvonalának meghatározásához. Bár néhányan könnyen átlépik ezt a lépcsőfokot azzal, hogy a válaszok egyértelműek, ezt mi nem tesszük. Kapjon valódi alapozást minden tárgy, amely kikerül a kezünk közül.
  • A tervezési folyamat során

    Folyamatos konzultációk során megszületnek a különböző design koncepciók, amelyek közül az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő kerül a végső kidolgozás szakaszába. A kezdeti szabadkézi vázlattervek után valósághű 3 dimenziós számítógépes modellekkel készítjük elő a döntést. Bonyolultabb mechanikájú eszközöknél számítógépes szimulációval segítjük az optimális műszaki megoldás létrehozását. Azért különösen izgalmas ez folyamat, mert a racionális és az intuitív gondolkodásnak egyaránt szerepe van az új termék megalkotásában.
  • A tervezés befejező szakaszában

    A kiválasztott design koncepció(k) alapján a majdan gyártott termékkel azonos megjelenésű modellt, prototípust készítünk. Amikor ügyfelünk ezt meglátja, már egy lépéssel közelebb érzi tervei megvalósulását. A tárgyról tervdokumentációt készítünk, és átadjuk a gyártáshoz szükséges műszaki rajzokat és CAD modelleket.

Arculattervezés, eladásösztönzés

Egy jól működő és esztétikus tárgy önmagában sajnos még nem jelent garanciát a sikeres eladásra. A potenciális vásárlók hatékony elérését marketing tanácsadással, reklámtervezéssel segítjük. Termékfejlesztési és formatervezési szolgáltatásunkat arculattervezéssel, kiadványtervezéssel és weboldalkészítéssel kiegészítve olyan komplett szolgáltatáscsomagot kínálunk, amely biztos alapot nyújt ügyfeleinknek a termékötlettől a megvalósításon keresztül a sikeres piacra jutásig.